Иванов превратил штаб президента в плохо работающий, переполненный конфликтами клуб по интересам, - російський журналіст

За словами Костянтина Гаазе, Іванов був одним з найгірших менеджерів в команді Путіна.

Сергій Іванов. Фото: www.uznayvse.ru.

Відставка глави адміністрації президента Росії Сергія Іванова і призначення на його посаду дипломата Антона Вайн означає вступ РФ в період підготовки до виборів президента, які відбудуться після виборів в США, намічених на листопад цього року, але не пізніше березня 2017 року. Про це заявив журналіст Костянтин Гаазе в своєму матеріалі на Slon.ru, передають Патріоти України.

За словами журналіста, є всі підстави вважати, що вибори глави держави в Росії відбудуться раніше запланованої дати 11 березня 2018 року. "Выборы нужны, чтобы продлить мандат Владимира Путина или чтобы завершить процесс передачи власти второму поколению путинской элиты – тех новых людей, чьи имена все чаще появляются в новостях об отставках и назначениях", – вважає Гаазе.

На його думку, на користь першої версії говорить загострення відносин з Україною, очевидне посилення Федеральної служби безпеки, розширення повноважень Ради безпеки РФ. "В пользу второй – состояние здоровья президента, очевидные признаки планирования: в переносе думских выборов, создании Росгвардии, назначении охранников Путина губернаторами, отставке Сергея Иванова и назначении Вайно, а также кампания против официального, по должности, преемника Путина Дмитрия Медведева и его коллег из правительства, которых условно можно отнести к числу "системных либералов", – пояснив журналіст.

Гаазе вважає, що відхід Іванова каже про завершення "сплячого режиму" адміністрації Путіна, що почався приблизно в 2013 році, і перемиканні фокусу уваги президента на правові та економічні аспекти майбутнього транзиту влади. За словами журналіста, Іванов був одним з найгірших менеджерів в команді Путіна.

"Он завалил почти все проекты, которые вел: от ГЛОНАССа (российская спутниковая система навигации.Ред.) до реформирования "Почты России" и создания на ее основе банка. Переехав в Кремль, Иванов превратил штаб президента в плохо работающий, переполненный конфликтами клуб по интересам", – уточнив Гаазе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...