"З артикуляцією проблеми. Він на таблетках", - експерт про дивну поведінку Путіна під час промови

Ймовірно більшу частину часу росіянам показують двійника Путіна, яких у нього може бути кілька.

Під час промови Путін поводився досить дивно. Фото: РБК.

Відомий російський опозиційний блогер Володимир Голишев вважає, що Путін під час свого послання в Кремлі був нашпигований таблетками. Таку думку він висловив після перегляду виступу, де було явно помітно тремтіння і дивну поведінку Путіна, передають Патріоти України.

"З артикуляцією проблеми. Він на таблетках", - написав блогер у себе в Facebook. Раніше Володимир Голишев заявляв, що ймовірно більшу частину часу росіянам показують двійника Путіна, яких у нього можливо кілька. Сам же Володимир Путін постійно знаходиться на підтримуючих ліках після інсульту. Інсульт на думку аналітиків міг статися в березні 2015 року, коли Путін кілька днів був відсутній, а після появи виглядав досить дивно. Поширена також конспірологічна думка у лавах мережевих аналітиків, що Путін насправді помер ще в 2013-му році, проте вона нічим не підтверджена.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...