Хіти тижня. Погрози Кремля: Путін назвав причини, через які Росія застосує ядерну зброю (відео)

Під час свого посланням Федеральним зборам Путін заявив, що не блефує, тому не слід розгойдувати човен "по імені планета Земля", вводячи проти РФ санкції та інші обмеження.

Путін. Фото:скрін відео

Президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ може вдатися до використання ядерного озброєння з двох причин. Про це він сказав в інтерв'ю американському телеканалу NBC, фрагмент якого з'явився в Twitter 2 березня, інформують Патріоти України.

На запитання журналістки, чи збираєтеся ви використовувати ядерну зброю тільки в разі ядерної чи будь-якої атаки на Росію або її союзників, Путін відповів:

"Є дві причини, які можуть змусити нас застосувати ядерну зброю: напад на нас за допомогою ядерної зброї або атака на Російську Федерацію з використанням звичайної зброї. Але в цьому випадку – якщо буде загроза самому існуванню російської держави".

Як відомо, 1 березня в посланні Федеральним зборам президент РФ Володимир Путін заявив про створення новітньої зброї, зокрема крилатої ракети з надпотужною ядерною установкою, підводного безпілотника і новітньої лазерної зброї.

Путін заявив, що не блефує, тому не слід розгойдувати човен "по імені планета Земля", вводячи проти РФ санкції та інші обмеження. Він додав, що розробки новітньої зброї не суперечать міжнародним угодам і не несуть нікому загрози.

"У нас не було і немає планів використання цього потенціалу в наступальних, і тим більше агресивних цілях", - сказав президент РФ. Разом з тим він заявив, що Росія відповість на ядерний напад.

"Зроблено це буде моментально, неважливо, яку бомбу застосують проти нашої держави", - підсумував Путін.

У Пентагоні критично сприйняли заяви президента РФ Володимира Путіна про нові ядерні ракети. "Ми довго спостерігаємо за Росією. Ми не здивовані", - заявила прес-секретар Пентагону Дана Уайт.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...