Хіти тижня. Погрожує "хунті": Очільниця банди бойовиків з "ДНР" пообіцяла "в'їхати у Київ на молодому жеребці"

Терористка вважає, що не порушила присягу, коли перейшла з української сторони на сторону так званої "ДНР".

Ольга Качура "Корса". Фото:tochkazoru.pp.ua

Член реактивного артилерійського підрозділу НВФ Ольга Качура з позивним "Корса", що базується в непідконтрольній Україні Горлівці на території машинобудівного заводу пообіцяла в'їхати до Києва на молодому жеребці. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

"Корса" заявила, що зараз члени НВФ відновлюють будинок музею заводу, а також планують зробити для себе клуб і їдальню:

"Йде розвиток від старого ополчення до регулярної армії, яка живе за статутом, піднімається рано вранці, робить пробіжку, йде піснею на сніданок в їдальні. Потім заняття за програмою навчання, знаходить час на будівництва, на ремонти, намагаємося вносити в сіре життя свята".

Також, Качура уточнила, що не порушила присягу, коли перейшла з української сторони на сторону "ДНР": "Присягу ніхто не порушував, я її давала батьківщині, вітчизні, а не уряду".

Член НВФ повідомила, що захоплюється кінним спортом і кіньми, і пообіцяла "незабаром заїхати на парад перемоги в Київ на молодому жеребці".

Джерело: Donpress

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...