З окупацією реконструкція заморожена: Символ Криму може завалитись у будь-який момент

Крим може залишитись без історичної візитівки. "Ластівчине гніздо" дало тріщину.

"Ластівчине гніздо" в Криму. Фото totamtotut.ru«Ластівчине гніздо» – найвідоміший символ Криму – можуть закрити для туристів на три роки. Замок потребує реконструкції, тож доступ до пам'ятки зараз суттєво обмежений. До будинку пускають тільки по троє людей, а на оглядовий майданчик перед ним – максимум десять. А під час сильного вітру замок взагалі зачиняють. Але фундамент візитівки Криму дав тріщину ще чотири роки тому, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Крим.Реалії".

Тоді вчені півострова терміново підготували проект реконструкції. За який навіть встигли у 2013 році розрахуватися з бюджету. Після анексії з'ясувалося – підконтрольну Кремлю владу кримські напрацювання не задовольняють. Вони знайшли нових виконавців. За 132 мільйони рублів. Але реконструкції й досі нема.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...