З розряду фантастики: Київський "бездомний" депутат, який живе "за межею бідності" запропонував безкоштовно підстригти дітей у своїй перукарні

Виникає просте питання, як депутат, який ледве сам зводить кінці з кінцями, може займатися такою благодійністю? Якщо ще згадати, що перед місцевими виборами Дмитро Банас підкуповував своїх виборців медом.

Дмитро Банас. Фото:kyiv.solydarnist.org

Депутат Київради від Блоку Петра Порошенка Дмитро Банас привітав мешканців мікрорайону Татарка з Днем знань та запропонував безкоштовно підстригти дітей у своїй перукарні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє громадський активіст Володимир Тищенко, інформують Патріоти України.

"Здавалось, щоб в цьому дивного, депутат турбується за те, щоб діти, які навчаються в його окрузі, розпочали новий навчальний рік з гарними зачісками.

Але є одне але. Згідно з дослідженнями руху «Чесно» в декларації Банаса одні нулі, він живе за межею бідності та поповнив ряди бездомних.

Виникає просте питання, як депутат, який ледве сам зводить кінці з кінцями, може займатися такою благодійністю? Якщо ще згадати, що перед місцевими виборами Дмитро Банас підкуповував своїх виборців медом...

Очевидно, що член Постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування, яким є Банас, незважаючи на явний конфлікт інтересів, оскільки він володіє будівельною компанією «МЕГАБУД», має якісь інші незадекларовані доходи. НАБУ – АУ!!!" - написав Тищенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...