З такою політикою Порошенка скоро з'являться волонтери, які будуть збирати гроші для пенсіонерів, - блогер

Хочеш-не-хочеш, а починаєш задумуватися, а які завдання ставить перед собою українська влада, встановлюючи непомірні тарифи і знаючи доходи звичайного українського пенсіонера?

Українські пенсіонери на межі виживання. Фото: АСН.

З такою політикою Порошенка скоро з'являться волонтери, які збиратимуть гроші для українських пенсіонерів ... щоб ті не здохли з голоду. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Timofey Ivanov, передають Патріоти України і цитують далі:

"Еду и лекарства не на что купить людям... на пенсию 1000 грн... не то что за коммуналку заплатить или одежду купить... Это страшно осознавать, что в этом ублюдочном государстве ты старый и немощный - на#уй никому не нужен... И чем быстрее ты сдохнешь, тем пи#арам в ВР будет еще легче увеличивать себе ЗП...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...