З такими маніями швидше в лікарню: Лещенко відправив Авакова у "психушку"

Нардеп запідозрив у міністра МВС манію величі.

Сергій Лещенко. Фото: newsoboz.org.

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко прокоментував слова міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і заявив, що йому "треба до медиків". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Почитал пост Авакова. Тут надо к медикам - мания величия, помноженная на манию преследования. Кстати, о 12 миллионах долларов, которые Авакову дал Григоришин, "министр-стаканометатель" не сказал ни слова, хотя прошло уже полмесяца", – пише Лещенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...