З цією бройлершею Медведчука треба щось робити: ​Кілька тез про покатушки Наді в ОРДЛО, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Надя -- це самозванка, яка чітко працює по програмі Кремля: легалізувати Захарченка-Плотницького, поступово вивести Путіна за дужки “а ми не сторона конфлікту”, домагатися зняття санкцій з Росіі, бо “це внутрішній конфлікт”.

Савченко знову побувала в "ДНР" і навіть постріляла з класними хлопцями-ополченцями. Фото: Фейсбук.

Про візит нардепа Савченко в терористичну "ДНР" та висловлювання, що межують з державною зрадою та втратою глузду, на своїй сторінці в Фейсбук написала відома журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва, передають Патріоти України і цитують далі:

1. Вразив навіть не сам факт дружньої поїздки в "ДНР". В принципі, Надя давно нерівно дихає до Захарченка з Плотницьким. Вразив отой блюзнірський допис “умови для полонених нормальні, тюремні. Ставлення до них, кажуть, нормальне. 1+1 дивляться”. По факту Надя вчинила як співучасниця сеператистів і російських найманців. Бо у часи її перебування в воронезькому СІЗО ніхто не додумався написати, що ставлення до політичної ув'язненої в Росіі нормальне і умови нормальні, тюремні. А Надя зараз просто підіграла пропаганді "ЛДНР" і Росіі, що наші полонені в руках російських бойовиків практично, як на курорті.

2. Цікавий сам факт поїздки Наді в "ЛДНР" в ключі того, що таким чином вона легалізує бандитів, надає їм іміджевого статусу і витягує їх на “учасників переговорів”. Дивіться самі. Ольгу Айвазовську чи Ірину Геращенко -- офіційних осіб по “Мінську”, навряд чи запросять подивитися на умови утримання українських бранців. А нібито найбільшого ворога Лугандону ледве не на руках носять по всій окупованій території. Очевидно, це банальна командна робота Наді, Захарченка і Плотницького аби показати, що в "ДНР" теж люди. З ними можна домовлятися. Вони готові до прямих переговорів, лиш Київ не хоче. І ключове -- на території ОРДЛО безпечно, просто там альтернативна до офіційного Києва тусня.

3. Цитата Наді пропагандистським рупора "ДНР" про “я постріляла з днровцями на навчальних стрільбах. Вони чудові хлопці, ми можемо з ними співіснувати в рамках одної держави”, -- просто дно. Таке собі дежавю з Поречниковим. А перл про “краще б Україною керував Путін, а не Порошенко”, -- вінець альтернативщині, які останній тиждень розганяли Семенченко, Парасюк, Єгірка, всякі дрібні мураєви і маловідомий амбітний кнопкодав Артеменко”.

4. Надіни іміджеві акції по вибілюванні бойовиків Донбасу дають перші плоди. Така собі омбудсменша з "ДНР" Дарка Морозова планує поїздки до терористів і сепаратистів "ДНР", яких половило наше СБУ та інші органи. Таке собі надання військовим злочинцям “людського обличчя” і рівноправ'я. У цьому випадку відповідь української офіційної сторони може бути лише одна: сепаратисти можуть приїхати і отримати доступ до тюрем. І навіть перевірити умови перебування під вартою і тюремні делікатеси на власному шлунку.

5. Підбурювання Надею наших військових на позиціях “щоби йшли на Київ” і її покатушки в ОРДЛО -- чіткий знак, що із цією бройлершею Медведчука треба щось робити. Народний депутат, герой України і найбільш впізнаване обличчя у світі серед депутатського корпусу нинішнього скликання зараз працює банально піарником маріонеток Кремля. Надя -- це самозванка, яка чітко працює по програмі Кремля: легалізувати Захарченка-Плотницького, поступово вивести Путіна за дужки “а ми не сторона конфлікту”, домагатися зняття санкцій з Росіі, бо “це внутрішній конфлікт”. Паралельно пропаганда деморалізує стан серед військових і електорату, що не визначився “наш головний ворог в Києві, ми маємо об'єднатися з такими ж постими хлопцями по іншу сторону конфлікту і валити цю нікчемну владу”. Виходячи з цього, Надя курка куркою, однак хлопці за її спиною -- дуже гарні стратеги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...