"З відставкою Деканоїдзе, померла остання надія на продовження реформ Нацполіції" - Автомайдан висунув вимогу про відставку Авакова

Автомайдан закликав парламентську коаліцію негайно розпочати консультації щодо кандидатури нового міністра внутрішніх справ.

Арсен Аваков. Фото:уніанУ мережі з'явилася заява у зв'язку з відставкою глави Національної поліції України Хатії Деканоїдзе. Її опублікували на офіційній сторінці Автомайдану у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Автомайдан, що має ефективний досвід зняття з посади попереднього міністра МВС Захарченка, вимагає звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ і призначення на цю посаду зовнішнього професіонала не зі старої корумпованої системи", - йдеться у заяві.

Сьогодні, з відставкою Хатії Деканоїдзе, померла остання надія на продовження реформ Нацполіції!

Констатуємо беззаперечний факт: Арсен Аваков, який обіймає свою посаду найдовше в Кабміні, не тільки повністю провалив своє головне завдання - реформу і очищення від корупції відомства, а й зробив усе, щоб цю реформу заблокувати і зберегти стару корумповану систему!

Розподіляючи бюджет, міністр внутрішніх справ має сильний інструмент тиску на главу нацполіції. Таким чином, Аваков забезпечив собі призначення на ключові посади в нацполіції некомпетентних, але вірних йому людей, руками яких зараз і відбувається відродження та цементування старої корумпованої системи, а саме: провал атестації шляхом створення кишенькових комісій Авакова, переведення на нові посади тисяч корумпованих даїшників і бійців Беркута (навіть тих, хто під слідством у справах Майдану), блокування фінансування подальших кроків реформи Нацполіції, а також призначення на керівні посади "свіжої крові" з патрульної поліції та натомість продавлювання призначення на посади начальників УВС некомпетентних та корумпованих екс-міліціонерів, що не пройшли атестацію і навіть відвертих сепаратистів, як то Шевцов!

Вже стало очевидним - подальше перебування Arsen Avakov на своїй посаді є небезпечним для країни і без подальшого очищення і остаточного реформування Нацполіція імені Авакова перетвориться на монстра часів Януковича!

Автомайдан закликає парламентську коаліцію негайно розпочати консультації щодо кандидатури нового міністра внутрішніх справ і обрати на цю посаду не політика, не олігарха, не "досвідченого" силовика, а зовнішнього професіонала, який зможе завершити розпочату Хатією Деканоїдзе реформу!

В іншому випадку, Автомайдан проведе всеукраїнський збір у Києві і оголосить будівлю міністерства на вул. Богомольця територією без Авакова!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...