Опубліковано фотографії двох невідомих, котрих підозрюють у замаху на лідера одеського "Автомайдану"

Зловмисники напали на Віталія Устименка, коли він виходив із приміщення Одеської обласної державної телерадіокомпанії на Фонтанській дорозі.

Один із підозрюваних у нападі на активіста. Фото:Fасebook

"Автомайдан" опублікував у Facebook фотографії двох невідомих, яких підозрюють у нападі 5 червня на керівника одеського "Автомайдану" Віталія Устименка. Світлини з'явилися на сторінці групи у Facebook, передають Патріоти України.

"Увага! Будемо вдячні за будь-яку допомогу у встановленні осіб нападників", – сказано в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, про напад на Устименка повідомив колишній лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко.

На сторінці "Автомайдану" розповіли, що невідомі напали на Устименка, коли він виходив із приміщення Одеської обласної державної телерадіокомпанії на Фонтанській дорозі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...