"Колота рана стегна, розбили голову. Сильна кровотеча": В Одесі намагалися вбити місцевого лідера "Автомайдану" (фото)

Сам активіст каже, що нападники намагались влучити йому в нирки.

Поранений Віталій Устименко. Фото:Fаcebook

"У мене немає слів. Щойно біля місця роботи в Одесі двоє невідомих напали на активіста Автомайдану Віталія Устименка." Про це у Facebook пише одеський активіст, на якого був скоєний замах минулого тижня, Сергій Стерненко, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

Колота рана стегна, розбили голову. Сильна кровотеча. Судячи з характеру ушкоджень, намагались вбити. Сам активіст каже, що нападники намагались влучити в район нирки. До речі, це практично там же, де були три напади на мене.

Хроніки бандитської Одеси, вони такі. Якщо ти громадський активіст, що протистоїть місцевій владі, тебе будуть намагатись вбити.

Чекаємо свіжі версії від страни.юа ті інших помийок про те, що це був «побутовий конфлікт», хлопці просто шукали роботу, і взагалі Віталій сам себе поранив.

Жесть, бл*ть. Віталій, тримайся. UPD: одесити повідомляють, що виходять на протест о 16:00 під стіни ГУНП на вул. Єврейській, 12." - написав Сергій.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...