За ганьбу Кремль відігруватиметься на Донбасі: "Путіна потрібно знати. Те, що сталося в Сирії, може призвести до дуже негативних і несподіваних наслідків", - блогер

За останній час Москва допустила багато промахів проти Вашингтона, і у Путіна залишається один доступний регіон - Донбас, і саме там він буде демонструвати відповідь всьому світу, вважає Дмитро Співак.

Путін. Фото:varota.com.ua

Дональд Трамп наказав завдати ракетного удару по Сирії, проте Володимир Путін цього не забуде і обов'язково помститься Трампу. Таку думку висловив блогер Дмитро Співак, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

За його словами, Трамп позбавив Путіна маневрів у Сирії, і у нього залишився тільки один доступний регіон - український Донбас. "Путіна потрібно знати. Те, що сталося в Сирії, може призвести до дуже негативних і несподіваних наслідків з боку російського президента. В цьому випадку Путін повинен або піти, або відреагувати на дії Трампа, а йти Путін не збирається", - зазначив Співак.

На думку блогера, на Близькому Сході розклад сил зараз не на користь РФ, і Путін не стане протидіяти США, проте, якщо звіра загнати в кут, він стає непередбачуваним, і, знаючи непередбачуваність президента РФ, це дуже насторожує, але він вже не буде битися на території Сирії.

Співак нагадав, що за останній час Москва допустила багато промахів проти Вашингтона, і у Путіна залишається один доступний регіон - Донбас, і саме там він буде демонструвати відповідь всьому світу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...