"За годы войны мы поняли, что Господь проводит большую и серьёзную работу по очищению пространства от мрази" - патріотка з Донецька про ліквідацію Мотороли

Марина Григор'єва лише шкодує, що зміни в наше життя прийдуть шляхом неймовірних жертв - через загибель наших патріотів.

Ілюстрація:Укрінформ

Патріотка України, яка живе в Донецьку, Марина Григор'єва, прокоментувала новину про загибель в окупованому місті і грандіозні проводи в пекло громадянина РФ, ватажка незаконного збройного формування "Батальйон Спарта" Арсена Павлова, більше відомого як Моторола. Про це Марина написала у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Меня новости о Моторыле не возбуждают никак. Подонков и без него хватает. Одним больше, одним меньше. Его кремль сделал символом хЕроизма. Всего лишь.

За годы войны мы поняли, что Господь проводит большую и серьёзную работу по очищению пространства от мрази и вразумлению мозгов человечества.

Именно поэтому ОН позволяет сейчас кремлю такой беспредел. За это время каждый показал Who is who. Всё тайное стало явным.

Жаль только, что через такие жертвы - гибель наших патриотов, придут изменения в нашу жизнь. Наверное другого пути Творец не усмотрел.

К рашистам притянулось всё дерьмо и в россии, и в Украине. И руками того же кремля Господь уберёт всю нечисть, как говорил Жванецкий: "По-сте-пен-но". Господу виднее кого и когда!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не просто повідомлення про в'їзд в область": Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область із написами захисників, в соцмережах відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 20:27

Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область, на якій роками військові залишали автографи. Відео опублікували на Instagram-сторінці "Типичный Покровск | Донбасс" 14 квітня, передають Патріоти України. Волонтери познімали наклейки й зафарбув...

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...