За радянською методикою: "Все, за що беруться гебешники 70-х років, перетворюється або в сечу, або в г*вно" - Рабінович про кримські провокації Кремля

Однією з цілей "кримських провокацій" з боку РФ було забезпечення приводу для повномасштабного наступу на Україну, вважає фінансист.

Слава Рабінович. Фолто:nashdom.us

Російський фінансист і блогер Слава Рабінович вважає, що однією з цілей "кримських провокацій" з боку РФ було забезпечення приводу для повномасштабного наступу на Україну. Таку думку він висловив в коментарі виданню Гордон, передають Патріоти України.

"Російська влада організувала провокацію, яка повинна була стати еквівалентом провокації Німеччини проти Польщі або СРСР проти Фінляндії. Це досить відомі історичні інциденти. Робилося це для того, щоб мати" красиву і чітку історію "для двох дій. Перш за все для початку повномасштабного військового вторгнення в Україну з метою "забезпечення безпеки Криму" і для наземного проходу до Криму під виглядом боротьби з тероризмом", - зазначив Рабінович.

На його думку, російські спецслужби працюють за методикою радянського часу. "Одночасно з цим планувалося звернення до Ради Безпеки ООН з поданням фейкових доказів того, що це нібито були терористичні атаки. При цьому вони ніби виходять з терористичних баз, за якими завдавалися російські удари. Але справа в тому, що всі ці брежнєвські майори ніяк не можуть зрозуміти, що живуть зовсім в іншу епоху. Все, за що беруться гебешники 70-х років, перетворюється або в сечу, або в г*вно. Те ж саме відбулося з пробами сечі на Олімпіаді", - підкреслив Рабінович.

Він вважає, що зміна риторики з боку Москви пов'язана з відсутністю очікуваного результату від "кримської провокації".

"Зараз легко все знаходиться по дописах в соцмережах, визначається фаза місяця. Тобто зліплені провокації в інформаційному плані були зроблені вкрай хр*ново. В результаті для них цей інцидент не приніс ніяких результатів. Цивілізований світ просто висміяв владу РФ.

Через цю надзвичайну тупість і це дивне копіювання Гітлера або Сталіна. Їх безуспішне копіювання історії призвело до того, що на Москву почали пальцем показувати, а самі вони, м'яко кажучи, сіли в калюжу. Зміна риторики Росії пов'язана саме з цим", - резюмував Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...