"За ребят, погибших вчера": Український боєць розповів, як з побратимами знищив снайперів терористів

Одним із снайперів виявилася жінка з мішком, набитим дивними медпрепаратами.

Ілюстрація:lviv.depo.ua

Українські бійці заявили, що помстилися снайперам "ополченців ЛНР" за вбивство своїх товаришів напередодні. За наводкою від розвідки вони розстріляли будівлю, звідки по них працювали два снайпери противника. Обшукавши тіла, документів не знайшли, проте натрапили на ліки, яких раніше не бачили. Про це написав у своєму Facebook ЗСУ Ігор Грег, інформують Патріоти України.

Грег повідомив, що основну частину втрат ВСУ в Луганській області несуть через снайперів бойовиків. Тому його група отримала вузьконаправлене завдання на їх ліквідацію.

"Разведка доложила откуда бьёт.....заняли 3 позиции...3 "плётки" по паре Укро-Американцев к каждой, и как только дыровская мразь засветилась, ударили с трёх сторон, 50м калибром лупили так, что стены дома, где они засели, крошились, как печенье........там живого места нет.....с особым остервенением уничтожили...за ребят, погибших вчера", - розповів Грег.

За його словами, після стрілянини українські бійці обшукали будівлю і знайшли там два тіла, одне з яких за ознаками було жіночим. Особи загиблих снайперів їм встановити не вдалося, документів при них не було. "Зачистили дом,защищать там правда было нечего, два тела, вернее то что от них осталось, снайпер была самка, особу установить не удалось, ни жетонов, ни документов не было" - повідомив боєць.

Також боєць уточнив, що біля снайперки знайшли дивні медпрепарати:"У снайперши был полный рюкзак медикаментов,все очень странные,забрали,передадим кому надо,один препарат очень странный,не характерный для военных", - повідомив Грег.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...