За спиною в УПЦ МП може знайтися багато "цікавого": Євстратій Зоря про хресні ходи "русского мира"

До прикладу у хресній ході, яка відбулася у червні 2016 в окупованому Луганську, несли прапор з гаслом "За веру, царя и святую триединую Русь!". Такі прапори прокремлівські терористи "освячували" в окупованих Слов'янську і Донецьку влітку 2014-го.

Хресна хода УПЦ МП в окупованому Луганську. Фото:facebook

"Дещо про хресні ходи УПЦ МП - 2" - пише у своєму Facebook Євтратій Зоря, передають Патріоти України, продовжуючи:

Хресна хода в окупованому Луганську, 14.06.16 р., очолює ходу митр. Митрофан. У нього за спиною – прапор з гаслом "За веру, царя и святую триединую Русь!".

Такі прапори про-кремлівські терористи "освячували" в окупованих Слов'янську і Донецьку влітку 2014-го.

Я впевнений, що вл. Митрофан не кликав того прапороносця. Але і прапор терористів з церковної ходи не був прибраний, а залишався прямо за спиною митрополита.

Тому речникам УПЦ МП не варто кидатися осуджуючими оцінками "політичної символіки" (чомусь так іменуються державні українські прапори) на ході Київського Патріархату – у них самих за спиною може знайтися багато "цікавого".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...