Забобонні моряки бояться ходити на цій «плавучій домовині»: Російський авіаносець «Адмірал Кузнецов» - це пересувна катастрофа – блогер (відео)

Не тільки морально застарілий, але і технічно несправний. Однак найгірший вирок йому зробили «охрестивши» як «нефартовий».

Єдиний 35-річний авіаносець, котрий зберігся в рядах ВМС Росії взяв курс до берегів Сирії. Стосовно технічного і військового стану цього «плавучого музею» Патріоти України вже писали. Однак повз коментаря «Злого одесита» не змогли пройти повз. Олександр Коваленко прокоментував інформацію про передислокацію важкого авіанесучого крейсера «Адмірал Кузнецов» до акваторії Середземного моря на своїй сторінці Фейсбук.

Ейфорія російської «патріотичної громадськості» з приводу перебазування єдиного в їх флоті авіаносця цілком зрозуміла, але необґрунтована, адже важко знайти більш ненадійне морське судно. За весь час свого існування «Адмірал Кузнецов» більше часу перебував у ремонтних доках, а після кожного такого ремонту потрапляв у якусь аварію. Наприклад, після ремонтних робіт, які проходили два роки, з 1994 по 1995, у судна відмовили силові установки біля берегів Нової Зеландії. В 1996 році авіаносець ледь не протаранив узбережжя Мальти, а в 1998 році з ладу вийшов пульт керування стрільбою.

Тим не менш, наприклад, у Вікіпедії, знайти інформацію про ці випадки доволі складно. Там російські користувачі поділились лише відомостями про інциденти з літаками і загадали лише одну з шести (!) пожеж, які відбулись на судні. Власне, після викладеного стає зрозуміло, що авіаносець «Адмірал Кузнецов» несе загрозу, в першу чергу, для свого персоналу. Для букмекерів це судно – золота жила: можна робити ставки «затоне – не затоне», - підсумував блогер.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...