Заборгованість із виплатою зарплат в Україні зросла до 1,9 мільярда гривень

На початок січня вона становила 1,8 млрд грн

Заборгованість з виплати зарплат на початок лютого цього року становила 1,9 млрд грн, причому 870 млн грн з них припадала на економічно активні підприємства, де у січні зарплатні борги зменшилися на 22,2%. Про це свідчать дані Держстатистики, повідомляють Патріоти України.

«На 1 лютого 2017 р. загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати становила 1907,6 млн.грн, з неї 870,3 млн.грн припадало на економічно активні підприємства. Заборгованість працівникам економічно активних підприємств у січні 2017 р. зменшилась на 22,2%», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на початок лютого цього року основна частка суми заборгованості економічно активних підприємств припадала на промисловість (72,0%), професійну, наукову та технічну діяльність (9,8%).
При цьому більше половини боргу утворено в Донецькій (29,7%), Харківській (10,7%) та Луганській (10,4%) областях.

Додамо, дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, а також частини зони проведення антитерористичної операції.

Нагадаємо, заборгованість із зарплат на початок січня становила 1,8 млрд грн.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...