Забрати з собою всіх: Путін готується до повномасштабної війни, - The New York Times

Військові навчання, які проводить Росія, нерідко включають моделювання ядерних ударів.

ЗС РФ. Фото: www.milnavigator.com.

Військові навчання, які проводить Росія, вказують на те, що Путін готується до повномасштабної війни. Таку думку в інтерв’ю виданню The New York Times висловив Йоган Норберг, дослідник урядового аналітичного центру Шведська агенція оборонних досліджень, передають Патріоти України.

"Картинка, яка постає із офіційних російських джерел, вказує на підготовку до повномасштабної війни", - відзначив експерт. За його словами, усе вказує на те, що йдеться не про миротворчі операції чи протидію повстанцям. У публікації також зазначається, що військові навчання, які проводить Росія, нерідко включають моделювання ядерних ударів та відбуваються без попередження НАТО, а літаки та морські судна РФ часто здійснюють провокативні дії щодо країн Заходу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...