"Зачистка в "ЛНР": Протистояння між "козацькими" формуваннями і Плотницьким набирає обертів

Підрозділи місцевих "казаків", які осіли на Луганщині, Плотницький наказав роззброїти і заборонив надавати їм в оренду будь-які приміщення в "республіці".

Терорист Плотницький. Фото:bukinfo.com.u

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа» в м. Первомайськ військові підрозділи, які підпорядковані очільнику самопроголошеної «ЛНР» Плотницькому роззброїли підрозділ місцевих «козаків, який базувався в адміністративній будівлі ДП «Первомайськвугілля». Про це пише на своїй сторінці у Facebook співголова "Правої справи" Дмитро Снєгирьов, інформують Патріоти України.

За інформацією безпосередньо з місця подій в операції по нейтралізації місцевих «козаків» приймали участь російські військові, які мають безпосереднє відношення до ГРУ ГШ ЗС РФ.

Як повідомлялося раніше, Плотницький видав розпорядження, в якому заборонив директорам будинків культури та інших установ, придатних для проведення масових зібрань, надавати приміщення т. зв. "козацьким" формуванням і об'єднанням. Керівникам об'єктів комунальної власності дано вказівку розірвати всі договори оренди приміщень з представниками "козацьких" формувань.

Примітно, що паралельно з процесами «розірвання договорів оренди приміщень»,які відбуваються в м.Первомайськ, поблизу м.Алчевськ розпочалися батальйонно-тактичні навчання бойовиків місце і час проведення яких співпали з намірами керівництва самопроголошеної республіки провести силову акцію щодо розформування бригади«Призрак» імені Олексія Мозгового.

Весь особовий склад бригади «Призрак», згідно рішення військового керівництва «ЛНР», повинен перейти в різні військові підрозділи «народної міліції ЛНР»

У соціальних мережах бойовики «Призрак» розповідають про те, що «ніякого переформування, швидше за все, не буде: ми розійдемося по будинках у повному складі».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...

Не впевнений, що серед мільйона осіб у силах оборони хоч хтось воює за владу. За неї узагалі не треба воювати, - Віктор Трегубов

понеділок, 29 квітень 2024, 23:23

"Уже писав, та ще раз треба. З усіх аргументів на користь ухилення різного ступеня довбодятлізму мене більш за все дивує "за що воювати, за цю владу?" Ем. Мені просто цікаво, а ті, хто його висувають, хоча б на секунду намагаються подумати, що говорить...