Кремль все заперечує: З'явилися цікаві подробиці про "нічийних казачків", котрі гамселили мітингарів у Москві на акції "Он нам не царь"

Кинути "тітушок" на протестувальників, маючи під рукою сотні тисяч поліцаїв та росгвардійців, розцінюється як акт відчаю переляканих кремлівців.

Так звані "казаки" під час розгону протестувальників у Москві. Фото: Обозреватель

З'ясувалося, що так звані "кримські казаки", що розганяли протестуючих в Москві ударами нагайок, повернулися з Донбасу. Про це пише російська Новая газета, інформують Патріоти України.

За інформацією видання, Кримський козачий полк входить до Союзу козаків-воїнів Росії і Зарубіжжя, очолюваного Миколою Дьяконовим.

Повідомляється, що у Дьяконова і його підлеглих - багатий досвід участі в політичних акціях і бойових діях. Їх підйом почався незадовго до російсько-українського конфлікту.

За даними журналістів, Кримський казачий полк, як організація, був створений лише 15 березня 2014 року, за день до "кримського референдуму". До його складу увійшли близько 400 чоловік.

"Після "кримської весни" казаки Дьяконова вирушили воювати на Донбас. Сам осавул (Дьяконов - ред) про бої на території східної України висловлювався стримано, розповідаючи про успішні бойові дії в Сніжному і на Саур-могилі (де українська армія втратила вбитими понад 1000 осіб)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, "казаки", які нападали на учасників акції російської опозиції "Він нам не цар", отримували фінансування від мерії Москви.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...