Загасити хвилювання на Кавказі: У Кремлі готують план по усуненню Кадирова - політолог

Побоюючись потужних заворушень, які можуть продовжитися з протестом далекобійників, російська владна верхівка планує переключити увагу на Рамзана Кадирова, виставивши його диктатором, який несе загрозу решті Росії.

Рамзан Кадиров. Фото:openrussia.org

Найближчим часом російська влада може почати масштабні військові дії на Кавказі. Про це заявив в інтерв’ю Politeka рабин і політолог Авраам Шмулевич, інформують Патріоти України.

За його словами, в Кремлі хочуть виставити главу Чеченської Республіки Рамзана Кадирова як диктатора, який несе загрозу решті Росії.

Шмулевич, вважає, що таким чином в Москві хочуть перемикнути увагу на Кадирова і змістити його, адже чеченського лідера велика частина Росії ненавидить.

“Уже з’явилася тема геїв, яких вбивають в Чечні. Хоча всі чудово знають, що людей в Чечні вбивають давно і часто. Знову починається інформаційна компанія, яка виставляє Кадирова як диктатора, який несе загрозу решті Росії”, – сказав він.

Тим більше, зазначає політолог, на Кавказі починаються реальні серйозні хвилювання, які можуть бути небезпечні для Москви. Йдеться про страйки далекобійників, які зараз найбільш активні на Кавказі.

“Проти дагестанських далекобійників вже навіть намагалися використовувати бронетехніку. Для Москви життєво важливо не допустити, щоб на Північному Кавказі виник потужний народний рух, що діє не терористичними, а цивілізованими методами (демонстрації, страйки), який виступає під економічними та національно-визвольними гаслами.

Якщо вони зіллються разом – це буде кінець влади Кремля”, – сказав Шмулевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...