Загроза для людства: Директор ФБР Джеймс Комі зробив різку заяву щодо Росії, - Олег Пономар

В Сенаті США назвали Росію найбільшою загрозою серед усіх країн планети.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Вже четвер і новин зовсім небагато, але терміни - всі з епохи Рейгана. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - Холодная война: Директор ФБР Джеймс Коми вчера выступал в юридическом комитете Сенатa. Он констатировал, что российское правительство по прежнему вмешивается в американскую политику. Также Коми заявил, что среди всех стран на Земле наибольшую угрозу представляет Россия, учитывая ее намерения и возможности.

- Гонка вооружений:
Военно-воздушные силы Соединенных Штатов Америки во второй раз за неделю запустили еще одну баллистическую ракету дальнего действия Minuteman III, способной нести ядерные боеголовки.

- Историческое событие:
Сегодня Оболонский районный суд Киева начнет рассматривать дело о государственной измене бывшего президента Украины Виктора Януковича".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...