"Закатывать" наше "серое солнышко" будут в ручном режиме": Російський журналіст спрогнозував долю Путіна

Олександр Сотник впевнений, що Гаага для нинішнього президента РФ - це тільки справа часу.

Олександр Сотник. Фото: ПолитРоссия.

Російський журналіст Олександр Сотник висловив свою думку з приводу того, як Захід буде відстороняти від влади президента РФ Володимира Путіна. Про це він написав у своїй колонці на сайті видання "7 днів", передають Патріоти України.

Сотник нагадав про авіаудар США по авіації Башара Асада в Сирії, а також про відправку американських кораблів в сторону Північної Кореї.

"Первая стадия изоляции Путина и подведомственной ему страны уже случилась. Санкции ослабили экономику России, население живет на "подножном корму"... Теперь, после прозвучавшего в адрес Кремля обвинения в соучастии убийства сирийцев посредством химической атаки, наступает вторая стадия изоляции, фрагментарно наблюдавшаяся и до этого: прерывание межгосударственных связей. Россия становится изгоем на государственном уровне… После этого в ускоренном режиме наступит следующая стадия: отключение России от экономических связей вкупе с эмбарго на поставки энергоносителей", - вважає Сотник.

Журналіст також нагадав про прийняті в РФ закони, що дозволяють поліцейським стріляти по натовпу і вриватися в квартири.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...