Захарченко витратив 100 млн рублів за рік на мітинги у псевдореспубліці, - блогери

Всім учасникам подібних акцій потрібно було заплатити хоча б по 300 рублів.

Акція в "ДНР". Фото: соцмережіЗгідно з інформацією блогерів, які представляють проект «Народний журналіст», в минулому році самопроголошений ватажок «ДНР» Олександр Захарченко виділив близько 100 млн. рублів на організацію і проведення масових акцій, флешмобів і мітингів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відомості від блогерів, які підтримують «ДНР».

Надаючи дані про проведені підрахунки, блогери заявили, що для того, щоб провести будь-який мітинг, потрібні гроші, причому чималі. Серед головних пунктів витрат – замовлення прапорів, плакатів, стрічок, організація автобусів для того щоб перевести активістів. До того ж, додали блогери, всім учасникам подібних акцій потрібно було заплатити хоча б по 300 рублів, так як молоде покоління зараз живе далеко не на одному ентузіазмі. Тому можна сказати, що вартість одного флешмобу в невизнаній «ДНР» склала близько 10 тисяч рублів, і це з урахуванням того, що частина грошей організатори привласнюють собі.

Також блогери підкреслили, що невизнана «ДНР» на своєму балансі має будівлі у всіх селищах і містах, і на їх утримання також потрібно виділяти гроші. В цілому, за підрахунками, проведення самих мітингів обійшлося Захарченко в приблизно 100 млн. рублів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...