Захід міг би жорсткіше реагувати на агресію Кремля. Від висилки путінських дипломатів не буде жодних наслідків, - Боровой

Такий крок - це символіка, зрозуміла цивілізованим країнам, партнерам цивілізованих країн, але вона незрозуміла цим хлопцям з підворіття, шпані, наголосив опозиціонер.

Костянтин Боровой. Фото:Idel.Реалии

Висилка російських дипломатів у зв'язку з замахом на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля є суто символічним кроком, який швидше за все не буде зрозумілий Росією і не буде мати особливих наслідків. Про це Апострофу розповів російський опозиційний політик Костянтин Боровий, передають Патріоти України.

На його думку, Захід міг би жорсткіше і ефективніше реагувати на агресивну політику Кремля. Традиційні для західної дипломатії символічні кроки навряд чи вплинуть на російську владу.

"Не буде ніяких наслідків від того, що 60 розвідників і шпигунів виїдуть з США. Ну, збільшиться кількість співробітників в торговій палаті Москви, яка є відстоєм для розвідників. Але це не справить жодного впливу на економіку Росії.

Це символіка, зрозуміла цивілізованим країнам, партнерам цивілізованих країн, але вона незрозуміла цим хлопцям з підворіття, шпані. Смішно попереджати нападників на вас бандитів, що ви з ними не будете вітатися або обмежите контакти", - заявляє Боровий.

У той же час російський опозиціонер порівняв висилку дипломатів з військовою допомогою Україні в протистоянні агресії Кремля, сказавши, що така допомога вже є реальною дією з боку Заходу, а не символічною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...