Захід нарешті зрозумів, що мета Кремля - це лише дестабілізація

Тому Європі не залишається нічого, окрім як продовжувати політику санкцій, вважає Огризко.

Зустріч глав МЗС "Нормандської четвірки". Фото: соцмережі

Росія не хоче виконувати взяті на себе зобов'язання і продовжує дестабілізувати ситуацію в Україні. Про це пише у блозі на сайті "Новое время" екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко, повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

"Мені здається, що останні заяви щодо санкцій проти Росії - причому важливо, що вони виходять і від провідних європейських країн, і таких країн як Канада - свідчать про те, що Європа бачить просту істину: Росія не хоче виконувати взяті на себе зобов'язання і продовжує дестабілізувати ситуацію в Україні.

Якщо накласти на це інформаційну війну проти Європейського Союзу і Заходу в цілому, згадати кібератаки на американські сайти під час виборчої кампанії в США і скандали з фінансуванням право- і ліворадикалів у Європі, те, що російські дипломати тренували неонацистів в одній із центральноєвропейських країн, що взагалі виходить за всілякі межі, то мені здається, у рішеннях щодо продовження санкцій вже простежується певна логіка.

Все-таки раніше Захід весь час мав певні сумніви: «А може, нам усе-таки вдасться переконати Путіна?» «А може, він змінить свою позицію?» «А може, він дослухається до наших закликів?».

Зараз же у мене виникає враження, що на Заході все чіткіше розуміють ефемерність цих надій. А отже, їм не залишається нічого, окрім як продовжувати політику санкцій.

І дуже добре, що на цьому тлі Україна демонструє готовність виконувати свої зобов'язання, але в логічній послідовності. Якщо, наприклад, йдеться про Мінські домовленості, то спочатку безпека, а потім політика, а не навпаки.

Ось і сьогоднішня зустріч вкотре свідчить, що Росія відкидає такий підхід, що її цікавить не врегулювання, а дестабілізація, тому логіка дій Заходу в цьому плані буде очевидною".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...