Захід заграє з агресором ціною життів людей в Україні і Сирії - Гопко (відео)

Примирення з недоговороздатною державою неможливо, вважає нардеп.

Ганна Гопко. Фото:svoboda-vo.at.ua

Для тиску на Росію існує набагато більше можливостей, ніж ті, про які ми чуємо. Про це написала позафракційний народний депутат Ганна Гопко в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Політика Заходу - це політика загравання з агресором ціною життів людей в Україні і Сирії. Примирення з недоговороздатною державою неможливо", - зазначила вона.

За словами Гопко, є багато способів для тиску на Росію: "Крім економічних методів впливу, як відключення від SWIFT або відмова від імпорту російських енергоресурсів, є можливість тотальної ізоляції в інших сферах - відмова російським спортсменам в участі в міжнародних змаганнях, персональні санкції проти діячів культури тощо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...

Через відмову Заходу допомогти вчасно: Україна більше не зможе перейти до наступу, - британський полковник

середа, 24 квітень 2024, 20:55

Нові пакети допомоги Україні допоможуть їй витримати можливий майбутній наступ росіян, але не дозволять перехопити ініціативу і повернутися до наступу. Про це полковник британської армії Річард Кемп написав у своїй колонці для Telegraph, передають Патр...