Захисники Авдіївки вже отримали своє гучне прізвисько, як у свій час і захисники ДАП, - Роман Бочкала

Українських воїнів, які утримують Авдіївську промзону, назвали "промбергами".

Захисники Авдіївської промзони. Ілюстрація:ua-story.com.ua

Журналіст Роман Бочкала розповів про те, як українці називали захисників промислової зони Авдіївки, які вже протягом тривалого часу не здають свої позиції ворога. Про це Бочкала написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сегодня услышал, как называют украинских воинов, удерживающих Авдеевскую промзону – промберги. Сейчас там десантники 81 бригады. Каждый день у ребят раненные. А если пулевые, то очень тяжелые.

Но большинство, у кого ранения легкой и даже средней степеней тяжести, от госпитализации отказываются. Сообщения о том, что якобы украинские военные уступили часть промзоны не имеют под собой смысла. Не верьте вранью.

Наоборот - расширили контролируемую территорию. Противник уничтожается с пролетарской ненавистью. А именно - батальон сомали ушлепка гиви. По ту сторону уже просто не знают, что делать с этими парнями из крови и металла. Промберги, не иначе", - написав Бочкала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, — карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...