Захистити наше майбутнє: "Гомодиктатура. Як розбещувати дітей. Гендерна ідеологія потроху проникла у наше суспільство і добралась до шкіл", - дружина секретаря РНБО

На переконання автора, впливові сили в міжнародних організаціях підмінили поняття свободи вибору пропагандою та нав'язуванням гомосексуалізму на рівні виховних закладів.

Ганна Турчинова. Фото: соцмережі.

"Гендерна ідеологія потроху проникла у наше суспільство і добралась до шкіл. І якщо хтось асоціює слово гендер із рівністю прав чоловіків та жінок, то він помиляється. Бо основною метою є подолання гетеросексуальності та створення нового типу людини, яка наділена свободою обирати та втілювати в життя свою сексуальну ідентичність незалежно від біологічноі статі", - пише Ганна Турчинова у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Маніпулюючи поняттям "свобода", представники цієіі ідеологіі створили своє дуже посильне лоббі у ООН та ЄС і почали наступ на традиційні цінності - духовність, сім'ю, повагу до літніх людей, роль батьків, розуміння своєі приналежності до тієї статі, яка була в тебе від народження, роль чоловіка та жінки у суспільстві. Тобто того, що є визначальним у будь-якому не тільки демократичному, але і духовному суспільстві. Більше того. Вони чомусь, вирішили, що в них є абсолютне право вказувати усім іншім як треба жити, як виховувати дітей і , навіть, які слова можна використовувати , а які ні. Зауважу, що мова не йде про нецензурну лексику. Але і це не все. Вони вирішили, що мають право займатись рецензуванням шкільних підручників, вносити правки та надавати поради, що на їх думку треба змінити.

А зараз конкретика. Є в нас така собі державна установа ‚ Інститут модернізаціі змісту освіти‘, яка, судячи із сайту, займається рецензуванням шкільних підручників. При цій установі працює антидискримінаційна комісія, яка і лобіює гендерну ідеологію. Наведу вам декілька прикладів висновків рецензування цієі комісії.

ВИСНОВОК АНТИДИСКРИМІНАЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ

на електронну версію проекту підручника

«Я досліджую світ. Частина 1». підручник інтегрованого курсу

для 1 класу

закладів загальної середньої освіти»

(код – 3111; обсяг – 108 с. комп’ютерного набору).

А зараз подивимиось, хто входить до складу цієі комісії. Загальна кількісь - 21 особа. З них - 12 осіб із науковими ступенями ( філологи, філософи, соціологи, юристи та педагоги), жодного доктора наук, решта , взагалі, невідомо хто. Бо хто ці люди і чому вони вирішили, що вони якійсь експерти- сказати важко. Які в них є наукові праці- теж невідомо. Проаналізувавши цю експертну раду, піймала себе на думці, що зараз в експерти йдуть усі кому не лінь. Тут ви побачите і лаборантів ( правда невідомо , навіть, якої кафедри), і вчителів якогось гендерного інформаційно- аналітичного центру‘ Крона‘ ( що це за центр?), і асистентку факультету соціологіі, і благодійну організацію ‚ Мережа‘ ( знов питання- що це?), і координатора від Амнесті Інтернешнл, і завідувача бібліотеки. В мене питання : ХТО ЦІ ЛЮДИ? Чому вони мають право проводити рецензування підручників? Чому, взагалі, підручники мають проходити незрозумілу гендерну експертизу? Хто обирав ціх людей і за яким принципом це здійснювалось ?

Чому ніхто не спитав батьків чи згодні вони бути не батьками, а якимось Родичем 1 та Родичем 2?

Найстрашніше те, що гендерна ідеологія направлена на ліквідацію класичноі моделі сім‘і. В дітях руйнуеться орієнтація на шлюб і сім‘ю, на обов‘зки перед своіми батьками і дітьми. Хто вирішив , що традиційні ролі жінкі і чоловіка в сім‘і - це погано?

В Украіні швидкість населення скорочується просто катастрофічними темпами. За останніми данними нас вже тільки 42 мільйони. Гендерна ідеологія руйнує сім'ю, як оплот любові, безпеки , надійності, захисту, розуміння і духовного тепла. В країні, яка у прямому сенсі , захищає свою територію, яка захищає своє право на існування, відстоює свою ідентичність, де на фронті гинуть чолвіки та жінки, розповсюджувати цю антинаукову ідеологію, яка веде виключно до одного - вимиранню - це просто злочин.

Сподіваюсь, що батьки не залишаться осторонь, бо інакше з вересня вашим дітям розкажуть, що ви вже не батьки. Сподіваюсь, що і уряд разом із президентом покладуть край цьому мракобєсію. Інакше ми скоро побачимо содом і гомору наживо.

Шановні чиновники з МОН України, ви вважаєте, що саме це є нормою? Ви вважаєте, що саме ці люди можуть виховувати дітей і розказувати нам про гендерну рівність?".

Джерело: Цензор.НЕТ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...