"Закінчиться це для Заходу, якщо негайно не дати відсіч, північним російським хутровим звіром", - Муждабаєв про отруєння Скрипаля

У 1980-му, у відповідь на вторгнення в Афганістан, Захід об'єднався, відмовився відправляти своїх спортсменів на Олімпіаду в Москву і ввів задушливі сировинні санкції. А що ми бачимо зараз?
Айдер Муждабаєв. Фото: Апостроф.

Реакція країн Заходу на отруєння у Великобританії колишнього офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля може стимулювати Росію на подальшу агресію. Таку думку висловив заступник генерального директора телеканала ATR Айдер Муждабаєв на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"За останньою інформацією з Москви, Кремль буквально трясе. Від сміху над цим безпорадним, "підарастичним", у їхній термінології, Заходом. Над цими вічними терпилами, готовими ковтати все. Вони вислали 20 чуваків з посольства, ахахаха. У 1980-му, у відповідь на вторгнення в Афганістан, Захід об'єднався, відмовився відправляти своїх спортсменів на Олімпіаду в Москву і ввів задушливі сировинні санкції. У 2018-му, у відповідь на атаку бойовим газом у Британії, вона відправляє два десятки ФСБшних клерків, яких там ще стільки само, а Європа продовжує спонсорувати гібридну війну проти самої себе закупівлями сировини у РФ", – написав він.

Журналіст зазначив, що з рівня згуртованості й рішучості Заходу Кремль може зробити висновки, що йому дозволено все, і продовжить агресію. "Така реакція – це як догана Афоні з однойменного фільму за те, що той ліз у фонтан. Але Вова (президент РФ Володимир Путін. – ред.) – не безглуздий Афоня, а холоднокровний, до зубів озброєний суб'єкт. Який не дістає жодного опору. Хижак, якому не тільки не підрізали кігті, не кажучи вже про намордник, клітку, але ще й підгодовують. Видно, що в Заходу немає вже не тільки рішучості, а й єдності. І Британія побоялася йти ва-банк одна. Значить, і жерти їх будуть теж поодинці", – підкреслив Муждабаєв.

Він попередив, що Росія буде дестабілізувати окремі держави зсередини, деморалізуючи Захід загалом. "Закінчиться це для Заходу, якщо негайно не згуртуватися, не дати відсічі, – північним російським хутровим звіром. З імовірністю 100%", – підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...