Заколисати банкрутуючу "бензоколонку": Заява Байдена про особливий статус для Донбасу була тактичною, - політолог (відео)

Віце-президент США висловився таким чином, щоб підтримати хоча б якусь комунікацію з Росією, пояснив Володимир Цибулько.

Джозеф Байден. Фото:korrespondent.net

Заява віце-президента США Джозефа Байдена про готовність української влади надати Донбасу особливий статус прозвучала для підтримання комунікації США з Росією. Про це в ефірі програми "Про політику" на каналі Еспресо.TV заявив політичний експерт Володимир Цибулько, інформують Патріоти України.

"Заява Байдена про надання особливого статусу для Донбасу була тактичною. Подивімось, як формуються пари "добрий-злий поліцейський" в Євросоюзі. Наприклад, Меркель - "злий поліцейський", а Штайнмаєр - "добрий".

Олланд - "злий поліцейський", а Еро (міністр закордонних справ Франції. - hед.) - "добрий". Він більше комунікує з Росією", - зазначив гість студії.

Він переконаний, що заява Байдена пролунала з метою підтримання хоча б якоїсь комунікації з Росією.

"Насправді це відтягування часу з метою ослабити Росію", - резюмував Цибулько.


Як повідомлялося раніше, віце-президент США Джо Байден у п'ятницю, 23 вересня, під час свого виступу в Раді з міжнародних відносин у Нью-Йорку заявив про готовність української влади надати особливий статус Донбасу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...