Закриємо пельку "оголтєлому" рашизму - Олександр Горобець

Нарешті з`явилася тривожна кнопка для українців

Ми завжди жили в ситуації, коли одна нацменшина мала вищість над українцями, які споконвічно є титульною нацією на цій, Богом даній святій землі. Було так: хочеш стати своїм у владі, впевненіше почуватися на кар’єрних східцях, перелицьовуйся у московіти. Плюй на мову своїх предків, кажи своїм дітям «Доброє утро!», відмовся від свого національного коріння.

Таке не могло бути вічним. Живе пагіння лупає навіть асфальт і бетон. Ця крига якраз скресає нині. Рідна наша мова повертається в свої національні береги. Повільно, але впевнено, і назавжди. Завдяки активістам.

Запам’ятаймо цей день: 31 жовтня 2017 року! Цієї доби запрацювала ГАРЯЧА ЛІНІЯ ЗАХИСТУ ПРАВ УКРАЇНЦІВ НА СВОЮ РІДНУ МОВУ. Поки що в Києві. Сміття двомовності, а подекуди рашівського єдіноязичія, як ознаку імперської вищості – в окремих урядових установах, як приміром, у Вуглепромі – підрозділі Мінпаливенерго, треба вимітати особливо старанно. І НЕГАЙНО! У сфері обслуговування насамперед. У школах, вишах – понад усе!

Роки лексичного гніту не поминули даром для нашої нації. Байдужість до національної ідентифікації у багатьох атрофувала найважливіший орган чуття – мовний. Тому наші активісти подеколи перебуваючи в середовищі національно глухих, сліпих українців, які втратили зв'язок зі своєю землею, хоч і стоять на ній, з рідною нацією, хоч є часточкою її, залишаються сам-на-сам в глухому, іноді навіть ворожому середовищі. Для них з’явилася гаряча лінія для негайної підтримки.

Це канал для інформування про дії негідників, котрі зухвало, іноді навіть і з викликом порушують статтю 10 Конституції України, Закон «Про освіту» і інші законодавчі акти. Створюється мовний центр для реагування на кожен сигнал порушення права українців, на безумовне функціонування в усіх без винятку сферах життя, розвиток, поширення їхньої мови, атрибуту державності, національної ідентифікації. Без такого не може бути й мови про повноцінність нашої національної держави.

«Гаряча лінія» це ЗАХИСТ ВІД ДИСКРИМІНАЦІЇ ЗА НАЦІОНАЛЬНОЮ, МОВНОЮ ОЗНАКОЮ. Тепер кнопка SOS для кожного свідомого українця закладена тут – 096 233-73-73! Як бачите, все на Божу цифру «3», це означає, що все у нас тут складеться на «5»! Інакше і бути не може!

Особливо велика подяка в організації такої служби громадському активісту Андрію Смолію, іншим його друзям з Галицької партії України. Друзі! Приєднуйтесь своєю активною позицією, конкретною підтримкою цього вельми важливого проекту. Бути українцем у рішучих діях нині особливо модно!

Опублікував: Олександр Горобець
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...