Закулісна метушня: Керрі допускає часткове скасування санкцій проти РФ, - Financial Times

Джон Керрі налаштований оптимістично, оскільки впевнений, що росіяни натиснуть на ватажків терористів.

Джон Керрі. Фото: politrussia.com.

В ході свого візиту в Росію Держсекретар Сполучених Штатів Америки Джон Керрі недвозначно дав зрозуміти світовій спільноті, що частина санкцій щодо Москви може бути знята вже найближчим часом. Про це йдеться в аналітичній статті впливової британської газети Financial Times, передають Патріоти України.

Як підкреслюють автори матеріалу, Джон Керрі висловив надію на те, що Москва інтенсифікує свою роботу з виконання Мінських угод і вплине на так звані «ДНР» і «ЛНР», з тим, щоб їх сили склали зброю. «По всій видимості, Держсекретарю США вдалося знайти підхід до команди Путіна і Лаврова, - наголошується в тексті. - Коментуючи свій візит до російської столиці, він був украй оптимістичний. Таким чином, слід очікувати, що західні ембарго проти РФ будуть значно пом'якшені». Проте, аналітики відмовляються давати прогноз щодо того, про які саме ембарго в даному контексті йдеться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...