"Залиш "темряву" на війні". Соціальний ролик, спрямований на допомогу ветеранам АТО (відео)

Повертаючись з війни, дуже часто українські військовослужбовці потребують кваліфікованої психологічної допомоги.

Скрін відео

"После войны всегда тяжело. Всем. Думаю, какой-нибудь древнегреческий гоплит, вернувшийся в родную деревню, испытывал ровно то же, что и наши ребята" - пише на своїй сторінці у Facebook ветеран АТО Антон Колумбет, інформують Патріоти України.

Ключевая разница заключается в том, что пока кацапский ихтамнет в переходе культяпками асфальт царапает, у нас есть тысячи тысяч всевозможных инициатив помощи ветеранам АТО.

А благодаря проекту Без Броні: спільна база допомоги ветеранам АТО они структурированы. Ну а ещё ловите первый из трёх социальних роликов проекта, ждите на каналах страны. Лупаймо цю скалу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...