"Замахнулись" на людину Кремля: "МГБ ЛНР" звинуватило Суркова у вбивстві помічника Плотницького

Сенсаційний матеріал з офіційного сайту потім був видалений, але залишився в кеші Google.

Вбитий Дмитро Каргаєв. Фото: сайт Луганск1.

Так зване МГБ самопроголошеної "ЛНР" звинувачує помічника президента Росії Владислава Суркова в причетності до вбивства радника ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького Дмитра Каргаєва. Про це на своїй сторінці в Facebook пише донецький журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Цікавий поворот. Вчора на одному з сайтів "ЛНР", який вважається рупором так званого МГБ ЛНР, з'явилася і кілька годин провисіла дивовижна стаття. У ній стверджувалося, що Владислав Сурков причетний до вбивства помічника Плотницького Дмитра Каргаєва, яке сталося у березні. Цитуються матеріали слідства", - зазначив Казанський.

"Сенсаційний матеріал був видалений, але в наш час рукописи не горять, а залишаються в кеші Google. Тому врятувати його вдалося". "Мочилово, відмивання грошей, грабіж - ось нинішні порядки в Луганську. Обіцяли довірливим дурням Новоросію, а самі машинами вивозять награбовану готівку через кордон до Росії", - підсумував журналіст.

Публікуємо скріншоти з сайту, які збереглися в кеші Google.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...