Занурення «Титаніка»: «Крим мій» - з липня про це згадає кожний росіянин, - блогер

Підприємства сільського господарства Криму незабаром перестануть функціонувати, але ж завжди можна замінити в раціоні смачну здобну булочку смачним поцілунком портрета кремлівського фюрера.

"От ви барани! Крим же наш!" Ілюстрація: expres.ua

"Починаючи з липня 2016 року кожен росіянин не на словах, а на власних фінансах зможе переконатися в тому, що «Крим його», - прокоментував деякі висловлювання президента РФ Путіна відомий російський блогер Андрій Шипілова, передають Патріоти України.

Він зазначив, що ті кошти федерального бюджету, за рахунок яких його продовольче постачання могло б бути покращено, тепер підуть в Крим на порятунок тамтешніх виробників продуктів харчування. Але це зовсім не означає, що на столі росіян стане більше кримських продуктів, це означає, що працівники кримських сільгосппідприємств зможуть отримати частину невиплачених їм зарплат.

Такий висновок зробили після того, як стало відомо, що в квітні на зустрічі Володимира Путіна з журналістами регіональних видань, журналістка з Криму повідомила йому про проблеми харчових підприємств Криму і розповіла, що велика частина їх або вже закрилась, або знаходиться на межі банкрутства, навівши як приклад «Криммолоко». В результаті Путін доручив уряду спільно з Мінсільгоспом надати підтримку виробникам продуктів харчування з Криму і Севастополя за рахунок коштів федерального бюджету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...