"Запад обратил инструменты гибридной войны против ее создателя", - Тарас Березовець

Президент РФ нарешті зможе відчути на самому собі дію свого власного винаходу.

Володимир Путін. Фото: соцмережі.

Журналісти BBC, ZDF та інших телекомпаній створюють новий образ Володимира Путіна - злодія і злочинця. Про це пише український політолог Тарас Березовець на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

«Запад, по крайней мере его англосаксонский локомотив, за последний только месяц выдал целую порцию разоблачительных фильмов, посвященных детальному изучению прошлого Владимира Путина. Можно было бы сделать вид, что это всего очередные журналистские расследования. Но это не так. Журналисты BBC, ZDF и других телекомпаний методично закапывают своего героя, создавая в глазах западных бюргеров новый, убедительный образ Владимира Путина - вора и преступника.

Это, говоря путинским языком, такое политическое айкидо с элементами «мочилова в сортире». Причина такого обострения СМИ в том, что англосаксы наконец эффективно обратили инструменты гибридной войны против её создателя», - написав Березовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Що відбувається на Харківському операційному напрямку (північніше та північно-східніше міста)... - Костянтин Машовець

понеділок, 13 травень 2024, 5:00

1. Отже, спочатку про те, що відомо на даний час... Ранком 11.05.2024-го (приблизно 4-5.00) сили й засоби тактичної групи військ противника "Белгород", зі складу оперативного угрупування його військ (УВ) "Север" перейшли до активних (наступальних) дій ...

Атакмс розніс базу росіян. В РФ горять нафтобази. / Снєгирьов

понеділок, 13 травень 2024, 4:15

Україна вчергове провела успішну атаку безпілотниками по критичній інфраструктурі Росії. Також Сили оборони України на несли удар ракетами Атакмс по пункту постійної дислокації особового складу армії РФ в тимчасово окупованому Маріуполі. А росія намага...