Запорізький "Отелло" вкоротив віку двом особам

Чоловік через ревнощі застрелив двох громадян та намагався вкоротити собі життя.

Вбивство в Запоріжжі. Фото apostrophe.ua

Інцидент стався 13 лютого. На вулиці Квітки-Основ'яненка були виявлені тіла 40-річної жінки та 44-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями в області голови, інформують Патріоти України.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції в Запорізькій області.

Поліцейські протягом кількох годин змогли встановити, що до подвійного вбивства причетний чоловік 1966 року народження, який раніше притягувався до відповідальності за незаконний обіг зброї і розбійний напад.

Під час затримання підозрюваний намагався чинити збройний опір правоохоронцям, після чого вистрілив собі в голову. Підозрюваний був госпіталізований.

Наголошується, що причиною скоєння вбивства стали ревнощі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...