"Защитники сегодня трудятся. И мы, тем более, должны", - блогер

Наталія Влащенко заявила, що сьогодні не мають відпочивати менеджери банків та робітники з держконтор

Фото: Патріоти України

Блогер Наталія Влащенко вважає, що треба шукати привід для роботи, а не для свята. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Хорошо бы для начала миф о нашем необыкновенном трудолюбии сделать былью.

Конечно, ворье всегда не работает - это традиционно. Все эти политики- чиновники и деятели, будь их воля, дали бы люмпену выходные через день. Пусть бухают- меньше понимать будут.

Но граждане с большой буквы, я надеюсь, в курсе, что чудес не бывает и люди с Печерска нам благополучие не построят.
Только сами. И собственными руками.

P.S. Уверяю вас, под этим постом сейчас начнут писать о том, что "как нам платят- так и работаем", " вы против защитников Отечества" и " кто плохо отдыхает- плохо работает". Но если работают врачи и продавцы, водители и официанты - почему должны отдыхать менеджеры банков и служители госконтор? Перетрудились?

А защитники сегодня трудятся. И мы, тем более, должны. И да, Покрова - большой Праздник. Но я не верю, что Труд - грех.)))", - пише блогер.

Ред. ПУ: Думка блогера може не співпадати з думкою редакції. Безумовно, наші захисники мають право на свято та вшанування. Один день на рік виділено, щоб поспілкуватися з бійцями, сходити в шпиталі, допомогти воїнам. Звісно, допомагати треба завжди. Але в цей день, може, підуть до захисників з добрими словами чи допомогою і ті, хто весь рік не ходив. Це свято не для відпочинку. А для вшанування, допомоги, спілкування чи молитви за бійців. Ще раз вітаємо добровольців та військових!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...