Засновник КаZантипу влучно відповів "прокурору Криму" Поклонській, а за компанію і всім окупантам разом

Микита Маршунок зазначив, що не можна заборонити те, що живе у пам'яті тисяч людей, в їхніх душах і серцях, а також запевнив, що готує два нових проекти.

Ілюстрація:artnews.in.ua

Засновник молодіжних фестивалів в Криму "КаZантип" і Befooz Микита Маршунок у відповідь на заяви так званого прокурора окупованого Криму Наталії Поклонської про заборону фестивалів порівняв свої проекти з терористичною організацією ІДІЛ. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

Він наголосив, що забороняти лідера кримської розважальної сфери, проект, що отримав світове визнання, і одночасно намагатися розвивати "убогий внутрішній лоховський туризм, істерично імпортозаміщувати турецькі пляжі" нелогічно, і зазначив, що новою для нього стала заява Поклонської про те, що це "питання національної безпеки".

"Сперечатися з генерал-лейтенантом ми, звичайно, не будемо. Вона і зоопарки в Криму також забороняла. Можливо, теж з міркувань національної безпеки. Створюється враження, що ми небезпечніші за ІДІЛ", – написав Маршунок.

Він також зазначив, що «не можна заборонити те, що живе у пам'яті тисяч людей, в їхніх душах і серцях», і повідомив, що готує два нових "зовнішніх" проекти і один "внутрішній".

"Так, нам не складно поставити ще одну нову точку на карті і визначити дату, коли ми знову будемо разом. Головною і незаперечною перевагою Республіки КаZантип була і залишається її мобільність. Але Поповку ми просто так не здамо, оскільки це маленька батьківщина для багатьох з нас", – також написав він.

Як повідомлялося раніше, Поклонська заявила, що не допустить проведення "КаZантипу" і його наступника Befooz, в Криму,назвавши їх "наркофестивалями".

Проведення фестивалю Befooz планувалося в селі Поповка з 31 липня по 16 серпня. Раніше тут 14 років поспіль проводився фестиваль "КаZантип".

У 2014 році "КаZантип" переїхав на чорноморське узбережжя Грузії в Анаклію. Організатори визнали, що зазнали збитків через нестачу туристів і високі ціни. В лютому 2015 року фестиваль мав відбутися на острові в Камбоджі, однак за два тижні до початку заходу місцева влада заявила про скасування фестивалю через його надмірну "сексуальну активність".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...