"Иностранных наблюдателей не интересует процветающий Крым, им было бы лучше видеть разруху", - без п'яти хвилин депутатка Держдуми генерал-прокурор РФ Поклонська про бойкот виборів

​"Прокурор" Няша впевнена, що міжнародні спостерігачі бойкотували вибори в Державну думу РФ на півострові, тому що хочуть бачити кримчан нещасними.​

Прокурор "Няша" голосує за себе в окупованому Криму. Фото: "Вконтакте".

Міжнародні спостерігачі бойкотували вибори в Державну думу РФ в окупованому Криму, тому що їх не цікавить процвітання півострова. Про це заявила журналістам "прокурор" окупованого Криму Наталя Поклонська, передають Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

Вона вважає, що спостерігачі "з самого початку висловили своє ставлення до референдуму, до життя в Криму".

На думку Поклонської, "вони хочуть, щоб тут всі було нещасні, вони ж не приїжджають до Криму, не радіють нам, кримчанам, тому, що ми вдома, тому, що ми щасливі, що любимо і пишаємося своєю батьківщиною - Росією".

"Прокурор" додала, що іноземних спостерігачів не цікавить процвітаючий Крим, їм було б краще бачити в регіоні розруху.

Нагадаємо, сьогодні, 18 вересня, в Росії почалися вибори депутатів Держдуми сьомого скликання. Виборчі дільниці закриються сьогодні о 21.00 за московським часом (збігається з київським), після чого Центральна виборча комісія РФ почне підрахунок голосів виборців.

Російські вибори проходять за змішаною системою. Це означає, що з 450 депутатів одна половина буде обрана за пропорційною системою, тобто за партійними списками, інша - за мажоритарною, тобто в одномандатних округах. За право потрапити до російського парламенту борються 14 партій.

8 вересня Верховна Рада України звернулася до світової спільноти з вимогою не визнавати вибори в Державну думу РФ на території окупованого Криму.

12 вересня з таким же закликом виступив Президент України Петро Порошенко. 16 вересня він заявив: "Ті, кого виберуть в російську Думу в Криму, насправді купують членський квиток в санкційний клуб".

Глава МЗС України Павло Клімкін наголосив, що організація виборів до російського парламенту на території окупованого Криму суперечить правовим нормам.

Ряд західних країн вже виступив із заявами про невизнання легітимності виборів на території півострова.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...