Щоб не заважали карателям в різанині: Росія не пустить в Алеппо міжнародних спостерігачів, - Чуркін

Віталій Чуркін заявив, що Російської Федерації є свої пропозиції з приводу моніторингу ситуації в Алеппо.

Віталій Чуркін. Фото: Подробности.

Російська Федерація заблокує пропозицію про відправку іноземних спостерігачів в Алеппо під час засідання Ради безпеки ООН, яке має відбутися 18 грудня. Про це заявив постійний представник РФ в ООН Віталій Чуркін, новину передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Він зазначив, що Російська Федерація не має наміру допустити іноземних спостерігачів у східне Алеппо і заблокує відповідну пропозицію під час засідання Ради безпеки ООН. "Ми не можемо це підтримати, ми не можемо дозволити йому пройти", - заявив він.

У той же час Чуркін заявив, що Російської Федерації є свої пропозиції з приводу моніторингу ситуації в Алеппо. "У нас є дуже прості ідеї ", - заявив він, але не уточнив, які саме. Нагадаємо, що сирійське державне телебачення повідомило про відновлення евакуації жителів міста Алеппо згідно з досягнутою раніше домовленістю між силами опозиції і урядом країни.

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...