"Завалити" Собчак легко. Гадаю, її спойлерські проекти робить зараз адміністрація президента РФ" - Орлуша

На думку російського поета, зараз Ксенія Собчак говорить правильні речі. А ті, хто дозволив їй говорити, перед самими виборами скажуть: "Ну, ні". І не допустять до виборів.

Андрій Орлов. Фото:Styler

Адміністрація президента РФ використовує у своїх цілях журналістку Ксенію Собчак, яка заявила про участь у президентських виборах у РФ. Таку думку в інтерв'ю ZN.UA висловив колишній російський політтехнолог Андрій Орлов, відомий як поет Орлуша, зазначають Патріоти України.

"Я знаю Ксенію Анатоліївну досить добре. Звичайно, версія теорії змов існує. Думаю, її спойлерські проекти робить зараз адміністрація президента РФ, наприклад, в особі Володіна і Кирієнка (голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін, перший заступник голови АП РФ Сергій Кирієнко – ред), які, на щастя, не такі розумні, як Сурков (радник президента РФ Владислав Сурков – ред).

Тому в них ігри на рівні "ти будеш фашист". Припустимо, вони їй запропонували – ти говори про нас що хочеш, на тобі зіллється електорат", – сказав він.

На думку Орлова, цю пропозицію могли зробити і не особисто представники влади, "а через її знайомих бізнесменів".

"Я думаю, що їй хтось через когось передав: "Говори, що думаєш". Вона говорить правильні речі. А ті, хто дозволив їй говорити, перед самими виборами скажуть: "Ну, ні". І не допустять до виборів. Тобто не буде жодного реального спойлера", – вважає екс-політтехнолог.

Він зазначив, що "завалити" Собчак "легко".

"Зібрати голоси-підписи на вибори, за моїми оцінками, коштує $3–4 млн. А завалити таку кампанію я можу за $50 тис. Це дуже легко технологічно. Я, припустимо, напхаю їй своїх збиральників підписів, і вони будуть помилятися на кожній сторінці. Якщо є одна помилка на сторінці – забракують 30 підписів.

Якщо знаєш, на якій сторінці брак, можеш сказати про це голові виборчкому, а можеш і не сказати. Якщо ти це робиш, ти сам вирішуєш – пропускати чи не пропускати. І це коштує набагато дешевше, ніж зібрати підписи. Тому що тим, хто буде збирати браковані підписи, ти теж платиш. Так що нічого цікавого з цього не вийде", – заявив Орлов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...