Завдяки "патріотам" на наступних виборах новий президент України приповзе до Путіна з пальмовою гілкою в зубах, - Карл Волох

За красивими гаслами про «неприпустимість торгівлі на крові» стоїть банальне завдання обвалити економіку України.

Блокада Донбасу. Ілюстрація:https://www.rbc.ua/

Відомий український громадський активіст і блогер Карл Волох на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав про своє бачення блокади торгівлі з ОРДЛО та оцінив дії активістів та організаторів блокади, передають Патріоти України.

Спочатку всім адекватним людям складно було зрозуміти, який зв'язок між блокадою і припиненням кровопролиття, хоча блокатори акцентують увагу на цьому в кожному реченні.

«З чого раптом ви вирішили, - думав я, - що Путін в честь блокади припинить обстрілювати позиції ВСУ і вбивати наших воїнів?», - пише Карл Волох.

Блогер підкреслює, що, можливо, він помилявся, і зараз готовий погодитися з блокувальниками, що шанс на припинення кровопролиття є.

Президенту РФ Путіну дан ясний сигнал: нема чого лізти далі зі зброєю і нариватися на нові санкції, в Україні сформувалася критична маса патріотів, які і без нього цілком успішно зруйнують економіку країни. Саме ці патріоти підготують в Україні грунт для того, щоб на наступних же виборах новий президент приповз до господаря Кремля з пальмовою гілкою в зубах.

Відкинувши емоції, стає очевидним, що за красивими гаслами про «неприпустимість торгівлі на крові» стоїть банальне завдання обвалити економіку України, повернути людей в 2014 рік, коли довелося по крупицях піднімати економіку, запускати підприємства, що вдалося не без допомоги західних партнерів. Після витівки так званих патріотів західні партнери можуть і не відгукнутися, щоб вдруге «витягати» Україну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...