Заводи зупинені, роботи немає: Тимчук про те, як РФ "душить" Донбас

Зупинка виробництв викликана відсутністю замовлень і комплектуючих для виготовлення продукції подвійного призначення, а також значна частина обладнання вивезена до Росії.

Луганський патронний завод отримував невеликі замовлення, які і так не оплачувалися. Ілюстрація:uapress.info

На окупованій терористами частині Луганської області через відсутність замовлень і комплектуючих для виготовлення продукції зупинені шість заводів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"На території, підконтрольній" ЛНР ", фіксується практично повна зупинка 6-ти основних підприємств оборонно-промислового комплексу, розташованих у даних районах: ВАТ" Луганський патронний завод "(виробництво патронів), ДП" Луганський авіаційний завод "(капітальний ремонт авіаційної техніки ), ВАТ "Юність" (виробництво електромагнітних реле), ВАТ "Первомайський механічний завод" (виробництво авіаційних гідросистем), ДП "Центральне конструкторське бюро машинобудування" Донецьк "(виготовлення спецтехнологічного обладнання), Хімічне казенне підприємство ім.Г.І.Петровського (виробництво і утилізація промислових вибухонебезпечних речовин). Зупинка виробництв викликана відсутністю замовлень і комплектуючих для виготовлення продукції подвійного призначення, а також сертифікації продукції в РФ ", - зазначив він.

Крім того, за словами експерта, значна частина обладнання вивезена до Росії.

"Деякі виробництва ("Луганський патронний завод") останнім часом отримували замовлення від терористичних організацій" Л-ДНР ", однак і ці невеликі за обсягами замовлення не оплачувалися. Одночасно значна частина обладнання даних підприємств вивезена до РФ", - додав Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...

Буде повтор атаки такого ж рівня: Полковник ЗСУ попередив про масовані ракетні удари по Україні і назвав дати

середа, 8 травень 2024, 20:42

Протягом кількох діб на Україну чекають повторні атаки такого ж рівня, що і у ніч проти 8 травня, тому найближчими 3-4 днями потрібно бути дуже обережними, особливо у нічний час. Полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан...