ЗаЖУРІвся: Член журі конкурсу "Х-Фактор" розтрощив на сцені гітару конкурсанта (відео)

​Під час виступу учасника кастингу 8 сезону музичного шоу "Х-Фактор" Сергія Пелиха композитор і піаніст Дмитро Шуров не витримав, і розбив гітару конкурсанта.

Х-ФакторПро це повідомляє СТБ, передають Патріоти України.

Учасник вирішив виконати авторську пісню "Знаєш", яка Шурову здалася занадто посередньою для такого проекту. Композитор вийшов на сцену, вихопив у хлопця гітару з рук, і розбив її. Після цього він вийшов у хол та вилаяв всіх інших конкурсантів.

«Я не розумію, що я роблю в цьому кріслі. Якого х**а я там сиджу. Я прийшов сюди знайти людей, які так само горять музикою, як я. Які виходять на сцену і розуміють, що вони роблять», – сказав суддя проекту.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.