"Збирачі голосів" для Путіна почнуть працювати за рік до виборів

Діючий президент РФ поставив завдання перед свої неформальним виборчим штабом, отримати 70 відсотків голосів від громадян.

 Неформальній виборчий штаб Путіна. Фото novynarnia.comУ Росії неформальний виборчий штаб Володимира Путіна почне роботу в березні, за рік до президентських виборів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Комерсант.

Відзначається, що на відміну від минулих передвиборчих кампаній, на цей раз привернути до неї можуть держкорпорації і великі держкомпанії.

Експерти вважають, що якщо буде затребувана модель "корпоративної мобілізації", партійна мережа стане допоміжною, а Путін піде на вибори як самовисуванець.

У бізнес-організаціях вказують, що у різних категорій бізнесу на виборах будуть свої завдання.

"На думських виборах дали грубо 50% явки. Де ще взяти людей? Якщо буде можливість працювати з підприємствами держкорпорацій, явка буде 70% ", - сказав співрозмовник "Ъ".

Політтехнолог Катерина Курбангалєєва вважає, що в президентській кампанії будуть задіяні "всі ресурси і можливості, в тому числі держкорпорації і державні бізнес-структури, такі як "Газпром", "Роснефть".

Як зазначається, корпорації - це перш за все людський ресурс і географія. Так, "Росатом" об'єднує співробітників понад 350 підприємств і наукових організацій. Збутова мережа "Роснефти" охоплює 59 регіонів, розвідка і видобуток - основні нафтогазоносні регіони, включаючи Західну і Східну Сибір, Поволжя, Урал, Далекий Схід, Краснодарський край.

Співрозмовники також відзначають, що деякі держкомпанії і держкорпорації володіють ЗМІ. Наприклад, компанії "Газпром-медіа" належать НТВ, розважальний канал ТНТ, супутниковий канал "НТВ-плюс", п'ять радіостанцій, в тому числі "Ехо Москви" і "Сіті-ФМ", видавничий дім "Сім днів".

При цьому офіційно стати спонсорами кампанії президента компанії з державною участю і держкорпорації не можуть: законодавство містить заборону для структур з державною участю більше 50%. Такий внесок можливий тільки для приватного бізнесу.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...