Жебрак і військовий злочинець: Право нанести останній удар по "маленькому фюреру" надали Великобританії, - ЗМІ

Життя росіян вже змінилося після падіння цін на нафту та західних санкцій, але попереду в них ще більш цікаві та драматичні події.

Правда про Путіна. Фото: charter97.org."На фоне обваливающегося рубля и в преддверии обрушения остатков экономики России, ее президент был признан международным террористом, одобрившим радиоактивную атаку на Великобританию. Надо ли говорить, что Британия уничтожала неугодные ей режимы и за значительно меньшие проступки?" - написав російський журналіст Саша Сотник на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

В мозгах западных политиков сейчас явно искрит. Как теперь разговаривать с «партнером Владимиром», перешедшим из разряда политиков (пусть и авторитарных) в разряд террориста, имеющего в наличии ядерное оружие и захватившего в заложники Россию вместе с ее ресурсами и населением? Полагаю, уже в ближайшее время (счет идет на недели) мы станем свидетелями (или даже участниками, что тоже не исключено) финала этой страшной и запутанной биографии под названием «Владимир Путин», — пише Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...